gebal 57 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ مشخصه برد : K7-mb-v0.1-1105 تبلت رو ارم ریستارت میشه نقل قول لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ مشخصه برد : K7-mb-v0.1-1105 تبلت رو ارم ریستارت میشه سلام اولا همیشه با مشخصات کامل بزارید شامل Cpu و .... دوما فکر کنم این مدل mtk باشه اول ببرید ریکاوری و وایپ رو امتحان کنید وگرنه توی مواردی که روی ارمه ولکانو راحت این مشکلات رو حل میکنه رفاقت کشکه و دوغ نقل قول لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سی پو 6820 نقل قول لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ samsung tab K7-MB-V0.4 - Download - 4shared بزنیدجواب میده داداش نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ (ویرایش شده) سلام با فایل بالا زدم خاموش شد لطفا لینک بدید مشتری تو مخی ممنون Tablet Spreadtrum sc6820,8810 firmware اینم زدم جواب نداد ویرایش شده 8 تیر، ۱۳۹۵ توسط reza_2344 واکنش ها : Shakir islam 1 نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ دوستان فایل خریداری کردم فایل بین بود اوکی شد نقل قول لینک ارسال
saji team 12 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ دوستان فایل خریداری کردم فایل بین بود اوکی شد آقا رضا میشه منو کمک کنید منم همین تبلت رو دارم ک با فایل همین پست زدم خاموش شد نیاز ب قایل شما دارم ممنون میشم کمک کنید واکنش ها : Shakir islam و reza_2344 2 نقل قول لینک ارسال
Shakir islam 0 ارسال شده در 12 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر (ویرایش شده) در ۱۳۹۵/۴/۸ در 21:14، reza_2344 گفته است: Friends, I bought the file, it was ok hi can you share me this file .i have tablet of my children and its stuck on logo .i format try but not work .i need this file link .Thanks my whatsapp num is +923339378353 ویرایش شده 12 تیر توسط Shakir islam نقل قول لینک ارسال
reza_2344 301 ارسال شده در 17 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر سلام وقت دوستان بخیر من خیلی وقت بود به انجمن سر نزدم شنبه پیام بدید چککنم داستم براتون اپلود میکنم نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .