mostafa.mobile 12 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 سلام همکاران محترم. این مدل تبلت a764g مشتری اورده همش خطای پردازش متوقف شد میزنه.ناگفته نماند منو گوشی رو فارسی میکنم ایجور میشه با لاتین مشکل نداره. هارد ریست کردم رفع نشد. کسی دلیل مشکل رو میدونه ؟ اگه نیاز به فلش داره کسی فایل بدون مشکل داره ؟ گاهی اوقات باید بگذری و بگذاری و بروی...وقتی میمانی و تحمل میکنی از خودت یک احمق میسازی... لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 دوست من این مدل متاسفانه این مشکل رو حتی با تعویض رام هم دارن و کاریش نمیشه کرد لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 با سلام دوست عزیز شما تنها کافیست برید قسمت تنظیمات و بعد مدیریت برنامه ها گزینه media storage رو پیدا کرده و آن را انتخاب کنید. سپس داخل برنامه توقف نیرو و پاک کردن داده ها رو بزنید. احتمال بسیار مشکلتون حل بشه. اگر این روش کارساز نبود اینم فایل فلش برای این مدل... DOWNLOAD لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 استاد با این فایلم مشکل حل نمیشه بنده خودم رو دو مدل همین فایل رو تست کردم لینک ارسال
sahand100 10 ارسال شده در 27 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2015 GooglePlayService رو disable کنید احتمال زیاد مشکل حل بشه ( تست شده) لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 27 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2015 سلام دوست عزیز ببنید میتونید از یک تبلت مشابه که سالم هست بک اپ بگیرید و روی این رایت کنید روی یک مدل دیگر بنده حل کردم با این روش تست کنید یا علی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.