azizir56 12 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 فایل زیر را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید و بر طبق عکس های زیر عمل کنید دانلود 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 و ادامه میدیم تا نصب کامل 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 سلام به عزیز انجمن این روش کلا اشتباه هست.. کام شناسایی میشه اما بعد گوشی ها که از طریق کام میخوای فلش کنی جواب نمیده من قبلا تست کردم جواب نمیده.. لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 سلام به عزیز انجمن این روش کلا اشتباه هست.. کام شناسایی میشه اما بعد گوشی ها که از طریق کام میخوای فلش کنی جواب نمیده من قبلا تست کردم جواب نمیده.. سلام بنده هیچ آموزشی رو تا برا خودم جواب نده نمیزارم واصلا" عادت به کپی کردن پست ندارم برای خودم این مشکل پیش اومد 3 روز طول کشید تا درستش کردم و آموزششو گذاشتم برای استفاده دوستانمون من تست کردم مشکلی نداره حالا اگر شما روش بهتری بلدید بنده و دیگر دوستان مشتاقیم بدونیم و در ضمن دلیل اینکه این روش چرا کار نمیکنه رو هم بگید مرسی هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 سلام به عزیز انجمن این روش کلا اشتباه هست.. کام شناسایی میشه اما بعد گوشی ها که از طریق کام میخوای فلش کنی جواب نمیده من قبلا تست کردم جواب نمیده.. سلام خدمت شما بنده هم از همین طریق نصب میکنم این مشکل برای ویندوز سون 64 هست مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.