reza_2344 304 ارسال شده در 24 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2017 روی ufs-3 هم جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگهhwk داشته باشه بله لینک ارسال
[email protected] 13 ارسال شده در 26 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2017 فقط دقت کنید با پنل 2.3.0.6 دیگه نصب نمیکنه و حتما باید از پنل 2.3.0.7 استفاده کنید. لینک ارسال
yashartala 10 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 سلام .برادر عزیز من بخاطر این مشکل چندین ویندوز زدم آیدیتون نتونستم تماس بگیرم اگر امکانش باشه راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
aliii 10 ارسال شده در 24 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2017 آموزش نصب باکس قدرتمند ufs-hwk 1- غیر فعال کردن آنتی ویروس (مهم ) فایل بکاپ گرفته شده را دانلود کنید فایل SarasSoft تو آدرس نشان داده شده کپی کنید C:\Program Files\SarasSoft فایل های دومی را تو این آدرس C:\Program Files\Nokia\Phoenix بعد آخرین ورژن جدید ufs panel را دانلود و نصب کنید و مراحل زیر را انجام دهید scan boxes check box updete box check server install updete box بعد از انجام این مراحل باکس شما آبدیت شده و آماده استفاده است در صورت نگرفتن جواب این مسیر را یک بار دیگه با ف ی ل ت ر شکن تست کنید دانلود فایل دانلود ufs panel در صورت هر گونه مشکل با آیدی من تماس بگیرید فایل backup+ufs از روی سرور مدیافایر حذف شده بد جور لنگ فایلم نداریدش دوباره آپلود کنید؟ لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 25 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2017 درود بر شما فایل را دوباره گذاشتم برای آپالود . لینک ارسال
miladmt66 10 ارسال شده در 3 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2017 فایل حذف شده لطفا لینک رو تصحیح کنید. لینک ارسال
S-R-M 16 ارسال شده در 3 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2017 فایل بکاپ خدمت شما: SEYED1001 لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 14 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 با سلام خدمت دوست گرامی من اولین باره میخوام نصبش کنم البته باکس آبی رنگش این ادرس در درایو سی وجود نداره C:\Program Files\SarasSoft لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 14 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 با سلام خدمت دوست گرامیمن اولین باره میخوام نصبش کنم البته باکس آبی رنگش این ادرس در درایو سی وجود نداره C:\Program Files\SarasSoft عزیزم تو program files یه پوشه بساز به اسم sarasaft بعد فایل بکاپ را داخل پوشه sarasaft کپی کن لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 14 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 عزیزم تو program files یه پوشه بساز به اسم sarasaft بعد فایل بکاپ را داخل پوشه sarasaft کپی کن ممنونم .داخل فایل دانلودی شما 2تا پوشه هست یکی به اسم sarasaft ویکی دیگه nokia پوشه نوکیا رو هم برنامه فونیکس رو نصب کردم اونجا کپی کردم - - - Updated - - - گزینه چک باکس رو میزنم هنگ میکنه باید کلا باکس رو از پورت جدا کنم اپدیت رو هم میزنم روی 2 درصد میمونه ساپورت ارور میاد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.