mavi 19 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 دوستان یه گوشی هواوی مدل y330-u01 هست که سیم میندازی مینویسه sim me lock code [np طرف نو خریده . منم سریالو دادم کد انلاک خریدم . الان اون کدهارو میزنم ارور میده . از ده بارش 2 تاش مونده . دوستان مشکلش چیه ؟ لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 دوست عزیز شما کد انلاک رو از جای مطمعن تهیه کردین کد ها الکی نیستش من چندین برا من چندین بار اینطوری شده که کد های که گرفتم همه اشتباه بوده=((=(( لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 ولکانو انلاک میکنه روتش کن با ولکانو انلاک نتورک بزن درست میشه لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 دوست عزیز شما کد انلاک رو از جای مطمعن تهیه کردین کد ها الکی نیستش من چندین برا من چندین بار اینطوری شده که کد های که گرفتم همه اشتباه بوده=((=(( کد رو هم اگه سریال درست بدین غیر ممکنه کدانلاک اشتباه دریافت کنید لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 کد رو هم اگه سریال درست بدین غیر ممکنه کدانلاک اشتباه دریافت کنید من imei رو درست دادم منظورم این سایت نبود . لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2015 بله کدها رو از جای مطمئنی میگیرم . تا حالا همچین موردی نداشتم . ولکانو که ندارم . ولی میدم به کسی ببینم میشه با باکس ولکانو انلاک کرد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.