iraj 104 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 سلام دوستان اجرا میکنم میگه ورژن جدید دانلود کن ورژن جدید هم میزنم همین ارور رو میده؟؟ irgsm لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 درود شما از سایت خودش دانلود کنید مشکلتون برطرف خواهد شد خدمت شما A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 1 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2015 بله از خود سایت میزنم دانلود و نصب میکنم نمیشه ..... irgsm لینک ارسال
Crown Clown 10 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 نرم افزار مناسبی نیست برای روت ، من خودم بیتشر با king root و vroot و eroot گوشی ها رو روت میکنم نهایت دیگه میرم ریکاوری نصب میکنم روت میکنم ، با این برنامه هیچ موقع نتونستم روت کنم بیخیالش شو لینک ارسال
ali_nano86 10 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2015 نرم افزار مناسبی نیست برای روت ، من خودم بیتشر با king root و vroot و eroot گوشی ها رو روت میکنم نهایت دیگه میرم ریکاوری نصب میکنم روت میکنم ، با این برنامه هیچ موقع نتونستم روت کنم بیخیالش شو داداش این برنامه برای باز کردن قفل تبلت های عجیب غریب بی نظیره و کار اصلیش هم همینه لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 عزیزان چندبار از سایتش دانلود کردم و نصب اما همچنان ارور میده میگه ورژن شما قدیمی... irgsm لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 با سلام دوست عزیز این نرم افزار موقع اجرا باید به نت متصل باشید شما احتمالا اینترنت رو متصل کردید.. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 با سلامدوست عزیز این نرم افزار موقع اجرا باید به نت متصل باشید شما احتمالا اینترنت رو متصل کردید.. نت همیشه وصل هست.منظور شما قطع؟در ضمن میگه باید ورژن4.7 رو نصب کنی... irgsm لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 شما یک بار نرم افزار رو کاملا حذف کنید و سیستم رو ریستارت کنید... سپس اون ورژنی رو که میگه رو نصب کنید... این مشکل احتمال داره بخاطر آبدیت کردن نرم افزار بوده شما برای آبدیت ابتدا ورژن قبلی رو حذف کنید سپس ورژن جدید رو نصب کنید. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2015 شما یک بار نرم افزار رو کاملا حذف کنید و سیستم رو ریستارت کنید...سپس اون ورژنی رو که میگه رو نصب کنید... این مشکل احتمال داره بخاطر آبدیت کردن نرم افزار بوده شما برای آبدیت ابتدا ورژن قبلی رو حذف کنید سپس ورژن جدید رو نصب کنید. بله همه کارهایی که میفرمائید رو انجام دادم ....نشده irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.