mehdikot 10 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 نه استاد گوشی تو حالتی که میخواد فلش بشه وای میسته یعنی عکس سیب وسط صفحه هست و یه نوار زیرشه که در حالت عادی باید پر بشه اما وقتی ارور میده تو همین حالت میمونه تا از کابل بکشمش لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 نه استادگوشی تو حالتی که میخواد فلش بشه وای میسته یعنی عکس سیب وسط صفحه هست و یه نوار زیرشه که در حالت عادی باید پر بشه اما وقتی ارور میده تو همین حالت میمونه تا از کابل بکشمش با dfu مود امتحان کردی؟؟ If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 نه امتحان میکنم. البته دارم دوباره فایل فلشش رو دانلود میکنم شاید از فایل باشه لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 نه امتحان میکنم. البته دارم دوباره فایل فلشش رو دانلود میکنم شاید از فایل باشه با dfu هم امتحان کنید.......... با کابل دیگه......یا pc دیگه If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 با dfu مود امتحان کردی؟؟ به حالت دفو بردم داره فلش میشه. امیدوارم تا اخر بره و ارور نده تشکر بابت راهنمایی تون لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 فلش شد. تشکر از دوست عزیز بابت راهنمایی لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 ممنون از اعلام نتیجه موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.