mobilemarlik 10 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 سلام اگه امكان داره رام فارسي desier 616 dual sim رو برام بزاريد. لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود دوست عزیز لطفا اطلاعیه بخش ویژه را مطالعه نمائید. http://forum.gsm-developers.ir/thread144.html لینک ارسال
thisisali 10 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 سلام من اگه بخوام کاربر ویژه هم باشم باید پست ارسال کنم دیگه وقتی برای من همه گزینه ها غیر فعاله چجوری پست ارسال کنم پیغام خصوصی که نمیتونم پست نمیتونم بزارم الانم تعجبه که میتونم اینجا موضو ارسال کنم چون هیجا نمیتونم لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 سلام من اگه بخوام کاربر ویژه هم باشم باید پست ارسال کنم دیگه وقتی برای من همه گزینه ها غیر فعالهچجوری پست ارسال کنم پیغام خصوصی که نمیتونم پست نمیتونم بزارم الانم تعجبه که میتونم اینجا موضو ارسال کنم چون هیجا نمیتونم درود اول اینجا جای پست دادن نیست.. دوما لین بخش میتونی ارسال کنی بخش کاربران سایت... سوما بنظرم این اواتار که گذاشتی یکم ناجوره... موفق باشید.. لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مدیریت سایت رسیدگی کنه آواتار thisisali رو عوض کنید خیلی ناجوره لینک ارسال
mobilemarlik 10 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 ممنون از راهنمايي تون ولي تو اين پست از همه چيز گفته شد جز رام گوشي. ببخشيد وقت گران بهاتونو گرفتم. لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 ممنون از راهنمايي تون ولي تو اين پست از همه چيز گفته شد جز رام گوشي. ببخشيد وقت گران بهاتونو گرفتم. عزیز مسِله رو بیچیده نکنید 10 بست اموزشی بدین و فایل رو بگیرین مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.