ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 سلام دوباره به دوستانی گوشی سونی c2105 برام آوردن برای فلش بنده خدا میگفت که هنگ میکنه منم سرم شلوغ بود مشتری داشتم با فایل c2005 فلش زدم بعد از فلش اشتباهی دیگه گوشی روشن نمیشد با فلش تولز هم اقدام به فلش کردم بوت گوشی پریده بود دیگه گوشی فلش تحویل نمیگرفت گوشی رو فرستادم بندر یکی از دوستان با باکس ترمیم بوتش کرد الان گوشی قشنگ روشن میشه ولی صفحه گوشی سیاه است. خواهشن از مدیر و کلیه اساتید راهنمایی کنند تا اینکه گوشی رو بتونم بالا بیارم امروز مشتری والا اومد دنبال گوشی گفت باید ی گوشی نو مثل همین برام بگیری حساب از 500 هزار تومان است خواهش برادران کمک کنند با تشکر از کلیه دوستان lcd روش تست کردین؟؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 lcd روش تست کردین؟؟ دادا از السیدی نیست تست کردم بعد از ترمیم بوت الان ی خورده پشت گوشی داغ میشه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 سلام کلا ال سی دی نداری یا فقط لایت رفته . دقت کن بعد برد و سوکت ال سی دی زیر لوپ چک کن . ممکنه موقعه ای که برای ترمیم بوت گوشی رو باز کردن برد اسیب دیده باشه اگه نرم افزاری باشه اول یه بار باید کامل اریز بشه بعد فول دامپ بزنید لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 دادا از السیدی نیست تست کردم بعد از ترمیم بوت الان ی خورده پشت گوشی داغ میشه؟ دوست عزیز شما گوشی رو یکبار باز کنید و قطعاتی رو داغ میکنند رو بررسی کرده و اعلام نتیجه کنید هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.