Gladiator 14 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود بر شما به گفته مشتری گوشی گوشی هنگ کرده پس از خاموش و روشن کردن الان روی لوگو گیر افتاده است لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود بر شما به گفته مشتری گوشی گوشی هنگ کرده پس از خاموش و روشن کردن الان روی لوگو گیر افتاده است درود دوباره ... اگر با روش های ذکر شده کار نکرد مشکل شما هارد میباشد... برای مشکل خود تایپک جداگانه ایجاد کنید... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 دوست عزیز یه تک فایل سکروبوت اول بزن بعدش ببین فلش میشه یا نه ؟ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 سلام گوشی من شناسایی میشه اما فلش نمیشه با روش شما هم جواب نداد لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 31 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2015 سلام گوشی من شناسایی میشه اما فلش نمیشه با روش شما هم جواب نداد سلام عزیز شما باید سعی کنید گوشی را فرمت کنید یا سکبوت رایت کنید مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 سلام منم یه g610-u00 دارم که با فایل u20 خاموش شده با ولکانو فرمت نمیشه و با چند فایل u00 و فلش تولز های مختلف تست کردم فلش نمیگیره ممنون میشم کمک کنین لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 سلاممنم یه g610-u00 دارم که با فایل u20 خاموش شده با ولکانو فرمت نمیشه و با چند فایل u00 و فلش تولز های مختلف تست کردم فلش نمیگیره ممنون میشم کمک کنین با سلام گوشیتون را به منبع وصل کنید وکابل usbرا بزنید ببینید درایور شناسایی میکنه یا نه اکه درایور شناسایی شد وفلش نگرفت سخت افزاریه اما اگر درایور گوشی شناسایی نشد باید مثل گوشیهای چینی دنبال نقاط clkبگردین وترمیم کنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 من چندروز قبل یک گوشی مثل گوشی شما اومد که u00بود وسیستم شناسایی میکرد وفرمت میشد ولی با10تا فلش تولزتست کردم فلش نمیخورد . با بکاپ ولکانو بیلد1000 فلش زدم راحت فلش خوردوروشن شد. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 گوشی روشن شد فقط با فلش تولز ورژن 174 فرمت و فلش میشه اما رام فارسی براش ندارم یعنی 2تا دارم که رو آرم میمونه و بقیه هم فقط چینی و انگلیسی دارند من که کاربر ویژه نیستم چطوری میتونم یه لینک سالم از انجمن بگیرم لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز با ورژن 174 فلش تولز تست کن منم ای مورد را داشتم و فقط این ورژن جواب داد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.