Pejvak 58 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2015 g610 all models dead boot repair first the world سلام علایم : 1- گوشی توسط سیستم شناسایی نمیشود 2- گوشی شناسایی شده و به هیچ وجه فلش نمیشود راه حل : مانند عکس سیم کشی کنید و بدون باطری فلش کنید مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2015 ایا رو گوشی های که ویبره ممتد میزنه هم جواب میده ؟؟؟؟؟ از کجا باید فهمید که مشکل هارد هست یا نرم افزاری که گوشی رو باز کنیم ؟؟؟؟؟ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 28 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2015 ایا رو گوشی های که ویبره ممتد میزنه هم جواب میده ؟؟؟؟؟ از کجا باید فهمید که مشکل هارد هست یا نرم افزاری که گوشی رو باز کنیم ؟؟؟؟؟ دوست من برای ویبره زدن قبلا توی انجمن پست گذاشتن. لطفا سرچ کنید. اگه درست بخونید نوشته درصورتی که اصلا گوشی با کابل کانکت نشه باید از این روش استفاده کرد. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2015 درود دوست عزیز مشکل گوشی من اینه که فلش نمیشه سولوشن شما را انجام دادم ولی ارور زیر میاد اگر میشه راهنمائی کنید: لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود دوست عزیز مشکل گوشی من اینه که فلش نمیشه سولوشن شما را انجام دادم ولی ارور زیر میاد اگر میشه راهنمائی کنید: فلش تول رو عوض کنید از ورژن SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 استفاده کنید لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود دوست عزیز اگر به عکس توجه کنید من هم از همین فلش تولز استفاده کردم. با تشکر لینک ارسال
gsm1 15 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود دوست عزیز شما با این ورژن فلشر فلش کنید فلش میشه (بنده تا جایی که تست کردم این مدل فقط با این فلشر فلش میشه با فلشرای دیگه همون ارور رو میده) لینک دانلود خدمت عزیزان: (برای اولین بار از gsm developers): Download Flash Tool 1320 174 Sec gsm1 gsm developers zip لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 حمید جان داداش از اول مشکل شما چی بوده ؟؟؟؟ تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود دوست عزیز مشکل گوشی من اینه که فلش نمیشه سولوشن شما را انجام دادم ولی ارور زیر میاد اگر میشه راهنمائی کنید: درود دوست عزیز اگر به عکس توجه کنید من هم از همین فلش تولز استفاده کردم. با تشکر خدمت شما... http://forum.gsm-developers.ir/thread37.html موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
gsm1 15 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 با این فلش کن حتما فلش میشه اگه نشد از پیج ایلیا جان استفاده کن Download Flash Tool 1320 174 Sec gsm1 gsm developers zip لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.