ramin 68 14 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2015 سلام امروز یک تبلت t211 اومدهرکاریش کردم روت نشد که فارسیش کنم مشتری هم نمیخواست اطلاعاتش پاک بشه cfroot /vroot/ kingroot این مدلو ساپورت نمیکرد با نرمفزار RootGenius_enکه دوستان معرفی کرده بودن براهتی روت شد و با morelocal فارسیش کردم لینک morelocal2.2.0 MoreLocale 2.2.0 لینک RootGenius RootGenius_en لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2015 سلامامروز یک تبلت t211 اومدهرکاریش کردم روت نشد که فارسیش کنم مشتری هم نمیخواست اطلاعاتش پاک بشه cfroot /vroot/ kingroot این مدلو ساپورت نمیکرد با نرمفزار rootgenius_enکه دوستان معرفی کرده بودن براهتی روت شد و با morelocal فارسیش کردم لینک morelocal2.2.0 morelocale 2.2.0 لینک rootgenius rootgenius_en درود از پست مفیدتون........ دوست عزیز شما با adb هم راحت بدون روت هم میتونستید فارسی کنید.... موفق باشید....... لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2015 درود از پست مفیدتون........دوست عزیز شما با adb هم راحت بدون روت هم میتونستید فارسی کنید.... موفق باشید....... راستی میشه بگین چجوری میشه با adb انجام داد تا حدودی کار با adb بلدم ولی این موردو نمیدونم چجوریه؟ لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2015 راستی میشه بگین چجوری میشه با adb انجام دادتا حدودی کار با adb بلدم ولی این موردو نمیدونم چجوریه؟ درود دوست عزی به این صورت که با adb دستور وارد میکنی یا کافیه گوشی که با دیباگ وصله توی adb اینتر میزنی done داد و سپس برنامه مور لوکال توهر ورژنی به راحتی گوشی فارسی میشه.. لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2015 با adb خیلی راحته ضمنا میتونید فقط یه فایل csc بزنید روش و به راحتی فارسی کنید لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 درود دوست عزی به این صورت که با adb دستور وارد میکنی یا کافیه گوشی که با دیباگ وصله توی adb اینتر میزنی done داد و سپس برنامه مور لوکال توهر ورژنی به راحتی گوشی فارسی میشه.. سلام چه دستوری باید وارد کنم همون دستورشو نمیدونم :x:x:x لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 با adb خیلی راحته ضمنا میتونید فقط یه فایل csc بزنید روش و به راحتی فارسی کنید فایل cscنداشتم;);) لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 سلامچه دستوری باید وارد کنم همون دستورشو نمیدونم :x:x:x pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 30 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2015 pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION سلام ممنون اینوکه تایپ کردم enter بزنم دیگه نیازی به روت نیست؟ با morelocal حل میشه؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.