h_6767 11 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سلام عزیزان من میخواهم دکور برای جانبی های موبایل بزنم روی دیوار میخواهم برای برچشب شارژر و فلش و غیره میخواهم یک چیز شیک بسازم اگر عزیزان طرحی دارند که مورد استفاده باشد رو پیشنهاد دهند بسیار ممنون میشوم عزیزان فقط خواهشمندم که این تاپیک رو حمایت کنید لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سلام عزیزان من میخواهم دکور برای جانبی های موبایل بزنم روی دیوار میخواهم برای برچشب شارژر و فلش و غیره میخواهم یک چیز شیک بسازم اگر عزیزان طرحی دارند که مورد استفاده باشد رو پیشنهاد دهند بسیار ممنون میشوم عزیزان فقط خواهشمندم که این تاپیک رو حمایت کنید دادا مغازتون چند در چنده؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 درود دوستان میتونن برای کمک عکس هم بزارن تا دوستمون یک ایده خوب و شیک برسن.. موفق باشید.... لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 دوست عزیز من تو طراحی داخلی اطلاعات خوبی دارم شما باید مساحت مغازه ، محل چیدمان وسایل ، ورودی مغازه ، رنگ مغازه ( کف ، دیوار و سقف ) شاید به نظرتون خیلی زیاد شد ولی برای طرح شیک و جالب باید تمامی این موارد بررسی بشه. الان امکان طرح زدن ندارم وگرنه طرح های جالب برای مغازه زیاد دارم ممنون لینک ارسال
h_6767 11 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 تا به اینجا عزیزان همه لطف داشته اند نسبت به پست بنده ولی من دکراسیون مغازه رو چیدم و فقط برای جانبی های مغازه نیاز به طرح دارم که روی دیوار اجرا کنم چون جانبی یکی از مواردی هست که چشم مشتری بهش میفته و میخواهم یک چیز شیک باشه تا چند لحظه دیپر عکسی از محیط مغازه میزارم که نشا الله عزیزان نظر خود رو بگن ممنون میشوم لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن لینک ارسال
h_6767 11 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 قسمت قهوه ای ردیف دوم به بالا رو میخوام دکرواسیون بزنم از سمت کولر تا قسمت روبروی مغازه لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سعی کنید ازین مدل استفاده کنید. از مدل یکنواخت و تکراری چیدمان ردیفی استفاده نکنید. تنوع در چیدمان خیلی خوبه.. لینک ارسال
h_6767 11 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 عزیزان اگر از مغازه خود برای بنده عکس قرار دهند بسیار ممنون میشوم لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن لینک ارسال
سفیر 12 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2015 درود رفقا چند وقته میخوام ویترین بیرون رو تغییر بدم این ویترین خوبه؟ سعي ما اينست كه دوستان همكار در رفاه باشند و مشكلي تو جي اس ام نداشته باشند لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2015 طرح ویترین و دکوراسیون مغازه موبایل فروشی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.