milad 15 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سلام به دوستان سوالم اینه میشه رام رسمی رو با پسوند app از فست بوت رایت کنم؟؟ اگه میشه دوستان راهنمایی کنن لطفا لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 سلام شما میتونین با برنامه ی HuaweiUpdateExtractor فایل های update app رو باز کنید پنج فایل system-boot-recovery-cach- و userdata را استخراج کرده و از طریق fastboot روی گوشی رایت کنین لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اگر ریکاوری کاستوم میشه رایت کردش لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 در تکمیل توضیحات ایشون باید بگم که فایل های به دست اومده با این روش فقط در صورتی رایت میشن که بوتلودر آنلاک باشه... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 عزیز گوشی هواوی g7-l01 هستش ریکاوری نصبه مشکل اینه رو آرمه و رام رسمی میزنم یا شروع نمیشه یا میشه بعد از چند درصد قطع میشه داداش برنامه رودان کردم وفایلای مورد نظر رو استخراج کردم میشه نحوه رایتشو بگید ازین روش تا حالا نزدم لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 فايل ريكاوري كه استخراج كردين رو به recovery تغيير نام بديد بوت و سيستم رو هم به system , boot تغيير نام بديد گوشي رو به حالت فست بوت ببريد(كليد ولوم منفي و پاور) به سيستم وصل كنيد توي adb كد fastboot flash recovery recovery.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash system system.img لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 مهندس از فست بوت هم بوت هم ریکاوری رایت میشه ولی سیستمو بعد چند دقیقه خطا میزنه لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 26 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2015 بعد از آنلاک بوتلودر تست کردی ؟ آخه مشکوک میزنه که بوت لودر آنلاک نیست البته اول آخرین بیلد نامبر گوشیتو داانلود کن ببین بااکسترکت اون فایل مشکلت بر طرف میشه یا نه هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2015 آره داداش آنلاک کردم همه چی نصب میشه از فست بوت الی سیستم میزنه فایل بزرگه نمیدونم چی بدبختی آخرین بیلدم بود دیگه موندم والله لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.