MR.Ali 49 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلام اولا ایلیا دفعه قبلی زیاد روی صندلی نشست دوما خجالت نمی کشید این همه از من بزرگتر هستن آقای اصغر عبدی - آرش جان - احسان زمانی ..... این همه اساتید اینجا هستن یکم احترام بزرگتر کوچیکی رو درک کنید =)) من میگم اضغر عبدی رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اول علی مرتب بعد داش بهمن bahman لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 شهرام فقط - خیلی مسایل باید برملا بشه آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 با سلام من دوست عزیز BAHMAN رو انتخاب میکنم هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 خوب بله دیگه...با ترتیب هم باشه علی مرتب... ناگفته نمونه من خودم بی صبرانه مشتاقم که jafar fayyaz:-P:dddddd معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.