rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 آقا الان یه مورد هست با فلش بار اول میاد وقتی فارسی می کنی دیگه نمیاد تکلیف چیه؟ فلش یا لنز؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 درود برای فارسی سازی فقط فایل csc رو بچینید تا اینکه گوشیتون مشکل دوربین پیدا نکنه. پیروز باشید. لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 دوست عزیز مشکل سخت افزاری بگیر و نگر نداره .وقتی فلش میزنید میاد بالا پس مطمئن باشید مشکل نرم افزاری هست و بیخود خودتون رو توی دردسر نندازید. لینک ارسال
mahdi0554 11 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 آقا الان یه مورد هست با فلش بار اول میاد وقتی فارسی می کنی دیگه نمیادتکلیف چیه؟ فلش یا لنز؟ force close / clear cash / clear data لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 دوستان گلم سلام. با توجه به تجربه ی ناچیز من، حرارت کاملا کیفت دوربین رو پایین میاره و در بیشتر مواقع کاملا خراب میکنه. برای حل مشکل دوربین این گوشی و مدل i9060 باید بگم اگه مشکل نرم افزاری باشه که باید یه رام اروپا بزنی و برای فارسی از مورلوکال استفاده کنی. در مواقعی که سخت افزار هست هم فقط باید لنز رو تعویض کنید. من فقط با تعویض دوربین تونستم حل کنم. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2015 با تشکر از مدیران و همکاران عزیز موضوع حل شده و الکی تاپیک شلوغ شده ... قفل رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.