MR.Ali 49 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام امروز در خدمت دوستان خواهیم بود با رام فارسی huawei y520-u22 fix bug کوک توسط MR.Ali & ILYA20 FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE لینک دانلود : ِDownload خوش باشید ... رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2015 سلام فایل قرار داده شد لطفا لطفا قدر بدونید ... 8-| رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2015 چشم علی جان...واقعا باعث افتخار بودن تو فرومی که امثالی مثه شما و ایلیای عزیز حضور دارن...فکر کردم کلید تشکر کافی نبود واسه زحماتی که واسه این فایل کشیدید:x:x لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 سلام من این رام استفاده کردم وایفای کار نمیکنه منو ریکاوری هم دیگه نداره که بخوام فایل با پسوند زیپ رایت کنم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 سلاممن این رام استفاده کردم وایفای کار نمیکنه منو ریکاوری هم دیگه نداره که بخوام فایل با پسوند زیپ رایت کنم درود بر شما... برای مشکل خود تایپک جداگانه ایجاد کنید...این رام هیچ باگی نداره نه سنسور نه وای فای نه بلوتوٍث ....همه اینا فیکس شده است .... حتما گوشی شما از اول وای فای کار نمیکرده و مشکل شما سخت افزاری میباشد....این رام توسط چندین نفر تست شده و تایید شده هستش... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 سلاممن این رام استفاده کردم وایفای کار نمیکنه منو ریکاوری هم دیگه نداره که بخوام فایل با پسوند زیپ رایت کنم درود این رام توسط بنده روی 3 مورد تست شده هستش بدون مشکل کار میکند موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 21 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2015 با سلام لینک مستقیم در آپلود سنتر درج شد ... رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.