ajaz 10 ارسال شده در 16 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2016 سلام گوشی i9300 مشکل بیسباند داره روت کردم و با باکس بیست reset efs کردم ولی null imei هنوز بیسباند درست نشده efs هم رایت کردم آیا لازم است هنوز دنبال نرم افزاری برم برای این مشکل یا سخت افزاریه ممنون لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 16 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2016 سلام گوشی i9300 مشکل بیسباند داره روت کردم و با باکس بیست reset efs کردم ولی null imei هنوز بیسباند درست نشده efs هم رایت کردم آیا لازم است هنوز دنبال نرم افزاری برم برای این مشکل یا سخت افزاریه ممنون درود بر شما همکار گرامی. برای استفاده از راهنمایی دوستان باید به کاربر ویژه تبدیل شوید. اطلاعیه بخش ویژه رو مطالعه کنید. چگونه ميتوانيم کاربر ويژه شويم و از تمامي قسمت هاي سايت رايگان استفاده کنيم؟ [h=2] اطلاعیه بخش ویژه[/h] [h=2]اطلاعیه بخش ویژه[/h] GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 16 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2016 سلام گوشی i9300 مشکل بیسباند داره روت کردم و با باکس بیست reset efs کردم ولی null imei هنوز بیسباند درست نشده efs هم رایت کردم آیا لازم است هنوز دنبال نرم افزاری برم برای این مشکل یا سخت افزاریه ممنون اگر کاربر ویژه شدید این پست مطالعه کنید انشالله مشکلتون حل بشه http://forum.gsm-developers.com/thread12001.html الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
mehran-bikas 0 ارسال شده در 29 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2018 سلام فایل فلش حذف شده؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.