سفیر 12 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 درود بر خوبان وسروران انجمن با هماهنگی ادمین محترم اگه برای فارسی مدل فوق همکاران درخواست بدن جناب ادمین عزیز فارسی سازی رو انجام بده یعنی برای اولین برای در کل فروم های موبایل فقط این انجمن بزرگ مایل به فارسی سازی این مدل میباشد نفر اول خوده بنده چون روزی چندتای میاد برام حالا نوبت شما xfp5tauosyt1.jpg سعي ما اينست كه دوستان همكار در رفاه باشند و مشكلي تو جي اس ام نداشته باشند لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 فکر کنم فارسی سازی این مدل خیلی مشکل باشه من خودمم چن تا تست کردم دوربین از کار افتاده لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سلام کوک کردن رام وقت زیادی میبره مثلا برای این مدل فارسی چقدر از مشتری میشه گرفت به نظر من ارزش این همه وقت گذاشتن رو نداره Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 دوستان ممنون اگه این فایل رو فارسی بهش اضافه کنن برا من هم خیلی میاد و من فایل فارسی رو دارم اما مشکل دوربین داره. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 دوستان ممنون اگه این فایل رو فارسی بهش اضافه کنن برا من هم خیلی میاد و من فایل فارسی رو دارم اما مشکل دوربین داره. اگه شما فارسیش رو دارید آپ کنید شاید بشه مشکل دوربینش رو حل کرد لینک ارسال
h_6767 11 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سلام خدمت همکاران این گوشی ارزش وقت گذاشتن رو نداره و از مشتری هم نمیشود زیاد پول گرفت ولی این گوشی خیلی وقته داخل بازار هست و مشتری ها هم دارن ازش موضوع ارزش وقت گذاشتن نیست موضوع برای اولین بار فارسی کردن فایل در تمام فریم های موبایل هست اگر اقای ایلیا که من تعریفش رو زیاد شنیدم این کار رو انجام دهند باعث شادی همکاران میشوند چون ادم هایی هستند که دنبال فارسی کردن این مدل میگردن البطه نظر مدیران و بزرگان سایت بسیار مهم هست با تشکر از همه عزیزان لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 جسارتن با اجازه دوستان رام کوک شده فارسی اون هست بدون هیچ مشگلی ولی فعلا دسترسی بهش ندارم برای من هم فارسی این مدل زیاد امده لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سلام به نظر من الان حرف پول زیاد مهم نیستش اساس کار رو کم کنی بعضیهاست..... لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 دوستان همیشه مهم پول نیست فارسی کردن این مدل بیشتر مهم و بالا کشیدن سایت لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اگه شما فارسیش رو دارید آپ کنید شاید بشه مشکل دوربینش رو حل کرد حتما در اولین فرصت اپ میکنم. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.