Masih 1 ارسال شده در 16 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2021 سلام اساتید محترم چندتا سوال داشتم میخاسم بدونم دانگل هوا چطور دانگلی بعد من چندتا کیلیپ دیدم که جفت سریال گوشی شیاومی تغییر میده میخام نظر از دوستانی که از این دانگل استفاده کردن بدونم و اینکه دانگل هوا بهتر یا gsd لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2021 به نظر من دانگل هووا اصلا نخر GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Masih 1 ارسال شده در 16 بهمن، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2021 در ۱۴۰۰/۸/۲۵ در 15:52، سجادبیانی گفته است: به نظر من دانگل هووا اصلا نخر ممنون استاد بنظرتون تو راسته شیاومی چی خوبه umt دارم بازم دانگل دیگه ای هست که از umt بهتر باشه ممنون میشه راهنمایی کنین لینک ارسال
Behzadansareian 13 ارسال شده در 16 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2021 دانگل هوا پشتیبانش ضعیف هست ولی در کل دانگل خوبی هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.