afshinfn2 0 ارسال شده در 9 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2021 با سلام یه گوشی سونی اکسپریا (( C (( C 2305 دارم که چند روزه که پیغام خطا میداد خاموشش کردم که رفع ایراد بشه ولی دیگه بالا نیومد و رو آرم سونی میمونه و بعد از چند دقیقه دوباره خاموش روشن میشه و تا همون آـرم سونی میاد و میمونه ورژنهای مختلف فلش تواز رو امتحان کردم و هیچ کدو.م جواب نداد و تنها ورژن 0.9.13.0 _flash tool باز میشه که بتونم نصبش کنم چون ویندوزم 7 و 32 بیتی هست النم که نصب میکنم روی این وضعیت میمونه 09/038/2021 17:38:23 - INFO - Device connected in flash mode باید چکار کنم لطفا" راهنمایی کنید لینک ارسال
Behzadansareian 13 ارسال شده در 9 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2021 سلام ودرود خسته نباشین برنامه sp flashtool معمولا خطاهای زیادی میده عکس بزاری بهتر بود ..ولی قابل برطرف شدن هست درایور چک کن ..ابتدا وگوشی به حالت فست بوت مد به pcوصل کن Okiمیشه البته شاید هاردت مشکل داشته باشه لینک ارسال
mr.m.i.l.a.d 7 ارسال شده در 9 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2021 در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 18:35، afshinfn2 گفته است: با سلام یه گوشی سونی اکسپریا (( C (( C 2305 دارم که چند روزه که پیغام خطا میداد خاموشش کردم که رفع ایراد بشه ولی دیگه بالا نیومد و رو آرم سونی میمونه و بعد از چند دقیقه دوباره خاموش روشن میشه و تا همون آـرم سونی میاد و میمونه ورژنهای مختلف فلش تواز رو امتحان کردم و هیچ کدو.م جواب نداد و تنها ورژن 0.9.13.0 _flash tool باز میشه که بتونم نصبش کنم چون ویندوزم 7 و 32 بیتی هست النم که نصب میکنم روی این وضعیت میمونه 09/038/2021 17:38:23 - INFO - Device connected in flash mode باید چکار کنم لطفا" راهنمایی کنید داداشی این مدل با flashtool فلش نمیشه فلشر مخصوص خودشو داره یا هم اینکه باید با settool بزنی سرچ کنی فلشر مخصوصش توی سایت ها هست به همراه آموزش لینک ارسال
afshinfn2 0 ارسال شده در 20 بهمن، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2021 در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 21:23، mr.m.i.l.a.d گفته است: داداشی این مدل با flashtool فلش نمیشه فلشر مخصوص خودشو داره یا هم اینکه باید با settool بزنی سرچ کنی فلشر مخصوصش توی سایت ها هست به همراه آموزش متاسفانه این گوشی اصلاً بالا نمی یاد که بخوای با ست تولز روش کار کنی چون ظاهراً settool رو باید رو گوشی نصب کنی چون نرم افزار اندرویده در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 21:23، mr.m.i.l.a.d گفته است: داداشی این مدل با flashtool فلش نمیشه فلشر مخصوص خودشو داره یا هم اینکه باید با settool بزنی سرچ کنی فلشر مخصوصش توی سایت ها هست به همراه آموزش با عرض پوزش میشه لطفاً راهنمایی کنید که فلشر مخصوص گوشی سونی اکسپریا C2305 چی هست و از کجا باید دانلودش کرد؟؟؟ لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 20 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2021 در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 18:35، afshinfn2 گفته است: با سلام یه گوشی سونی اکسپریا (( C (( C 2305 دارم که چند روزه که پیغام خطا میداد خاموشش کردم که رفع ایراد بشه ولی دیگه بالا نیومد و رو آرم سونی میمونه و بعد از چند دقیقه دوباره خاموش روشن میشه و تا همون آـرم سونی میاد و میمونه ورژنهای مختلف فلش تواز رو امتحان کردم و هیچ کدو.م جواب نداد و تنها ورژن 0.9.13.0 _flash tool باز میشه که بتونم نصبش کنم چون ویندوزم 7 و 32 بیتی هست النم که نصب میکنم روی این وضعیت میمونه 09/038/2021 17:38:23 - INFO - Device connected in flash mode باید چکار کنم لطفا" راهنمایی کنید این گوشی بد قلق هست ابتدا از پر بودن باطری اطمینان حاصل کنید ارور بیشتر بخاطر شارژ باطری هست باکس setool پیشنهاد میکنم موفق باشید لینک ارسال
mr.m.i.l.a.d 7 ارسال شده در 20 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2021 در ۱۴۰۰/۸/۲۹ در 08:14، afshinfn2 گفته است: متاسفانه این گوشی اصلاً بالا نمی یاد که بخوای با ست تولز روش کار کنی چون ظاهراً settool رو باید رو گوشی نصب کنی چون نرم افزار اندرویده با عرض پوزش میشه لطفاً راهنمایی کنید که فلشر مخصوص گوشی سونی اکسپریا C2305 چی هست و از کجا باید دانلودش کرد؟؟؟ فداتشم خیلی راحته توی گوگل میزنی آموزش فلش سونی c2305 هم آموزش میاره هم لینک نرم افزار میاره هم لینک درایور میاره الان اگه همکار باشید که باید گرفته باشید چی میگم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.