Masih 1 ارسال شده در 27 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2021 سلام استادای عزیز من یه مشکل دارم باکسم گوشیای که frp هستن نمیشناسه مشکل چیه ولی گوشیای عادی میشناسه تو adb حالا خودم میگم شاید مشکل زدایی یو اس بی فعال نیس که نمیشناسه ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 27 آذر، 2021 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2021 گوشی باید در حالت روشن درایور نصب بشه و کامپیوتر باید گوشی را بشناسه واینکه اگه با باکس میخوایین گوشی را انلاک اف ار پی کنید باید تو حالت فلش انلاک بشه .ولی بهترین برنامه برای برداشتن اف ار پی easy samung frp tool 2020 هستش. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر ارشد Mahdi Jalali 73 ارسال شده در 27 آذر، 2021 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۷/۵ در 12:38، Masih گفته است: سلام استادای عزیز من یه مشکل دارم باکسم گوشیای که frp هستن نمیشناسه مشکل چیه ولی گوشیای عادی میشناسه تو adb حالا خودم میگم شاید مشکل زدایی یو اس بی فعال نیس که نمیشناسه ممنون میشم راهنمایی کنین برنامه Driver Hub رو نصب کنید و گوشی در حالت روشن وصل کنید اسکن کنید و درایور رو نصب کنید با استفاده از برنامه Driver Hub Telegram Instagram لینک ارسال
Masih 1 ارسال شده در 27 آذر، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۷/۵ در 15:46، faramarzi گفته است: گوشی باید در حالت روشن درایور نصب بشه و کامپیوتر باید گوشی را بشناسه واینکه اگه با باکس میخوایین گوشی را انلاک اف ار پی کنید باید تو حالت فلش انلاک بشه .ولی بهترین برنامه برای برداشتن اف ار پی easy samung frp tool 2020 هستش. من از این برنامه استفاده میکنم ولی گفتم با باکس زودتر انجام بدم که متاسفانه نمیشناسه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.