Masih 1 ارسال شده در 1 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2021 سلام دوستان یه سوال داشتم من میخاسم باکس z3x بخرم که گفتن خراب میشه به مشکل میخوره هرکیم برده اخیرا پس اورده بعد میشه راهنمایی کنین چه باکسایی خوبه جوابگو هست واسه گوشی سامسونگ شیاومی هووای لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 2 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2021 خخخ والا ما از سال 90داریم داره عین تانک کار میکنه تعمیرات بدون اون خیال هست همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 2 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۰ در 11:16، Masih گفته است : سلام دوستان یه سوال داشتم من میخاسم باکس z3x بخرم که گفتن خراب میشه به مشکل میخوره هرکیم برده اخیرا پس اورده بعد میشه راهنمایی کنین چه باکسایی خوبه جوابگو هست واسه گوشی سامسونگ شیاومی هووای جالبه از کی همچین مشورت جالبی رو دریافت کردید؟ دیگه برای مشورت که هیچ سلام و احوال پرسی هم نکنید باهاشون خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Masih 1 ارسال شده در 7 آذر، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2021 ممنون بخدا منم میگم باکس خوبیه طرف اینجوری گفت زذ تو ذوقم لینک ارسال
Masih 1 ارسال شده در 7 آذر، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۱ در 17:10، علیرضا شاهرخی گفته است : جالبه از کی همچین مشورت جالبی رو دریافت کردید؟ دیگه برای مشورت که هیچ سلام و احوال پرسی هم نکنید باهاشون بعد یه سوال الان گوشیهای جدید ساپورت میکنه با اپدیت یا باید کردیت بگیرم لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 8 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2021 بله و سی کردیت میخواد که رو باکس نو هست همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
Masih 1 ارسال شده در 20 آذر، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۷ در 10:42، mobilemehdi گفته است : بله و سی کردیت میخواد که رو باکس نو هست خود باکس نو سی کردیت داره لینک ارسال
Behzadansareian 13 ارسال شده در 20 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2021 باکس z3xباکس خیلی خوبیه ازخریدش دریغ نکن لینک ارسال
m.ganjavian 12 ارسال شده در 21 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2021 در 16 شهریور 1400 در 11:24، Masih گفته است: ممنون بخدا منم میگم باکس خوبیه طرف اینجوری گفت زذ تو ذوقم هرکی بوده هدفش پیشرفت نکردن شما تو کار بود باتوجه ب اینکه این باکس یه ابزار پایه هست تو کار ما قربیب ب 10 ساله دارم ازش استفاده میکنم بسیار کار راه اندازه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.