sfri.arash 121 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2015 آموزش فلش هووایی سری Qualcomm درود دوستانی که مثل بنده مبتدی هستن این آموزش گذاشته شده برا فلش این سری از گوشیها دو نوع روش وجوددارد: روش مموری کارت در این روش شما فایل update.app را در پوشه ای بنام dload روی مموری کارت با کلاس بالاتر قرار بدید و گوشی را خاموش کنید کلید های وولوم بالا و پایین و پاور را همزمان بگیرید تا پروسه کار انجام بگیرید روش دوم روش استفاده از Huawei update multiloader دانلود نرم افزار پسورد: Huawei نرم افزار را که اجرا کردین برا باز شدن این نرم افزار ازتون پسورد خواهد خواستاسم پسورد هم huawei هستشوارد که کردین شکل زیر نمایان خواهد شد Not Use Safing کلیک کنید و تیک های firmware و please choose the configuration را بزنید در قسمت firmware update.app را انتخاب کنید ودر قسمت please choose the configuration فایل xml مخصوص خودش را قرار دهید گوشی را به کامپیوتر وصل کرده و گوشی را به ریکاوری ببرید کلید NEXT را که زدین مطابق شکل زیر SCAN DOWNLOAD را بزنید و تا پایان کار صبور باشید تهیه و تنظیم: آرش صفری منبع: WWW.GSM-DEVELOPRES.IR A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2015 روش sd card واسه هواوی های mtk هم جواب میده دیگه داداش درسته ؟! لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2015 روش sd card واسه هواوی های mtk هم جواب میده دیگه داداش درسته ؟! درود دوست عزیز بله جواب میده.. موفق باشید. لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سلام داداش ورژن نرم افزار شما چنده؟ واسه من پسوردو از همون اول قبول نمیکرد واسه همین گذاشتمش کنار. لینک دانلود یا ورژن برنامتو میدی؟ مرسی... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سلام داداشورژن نرم افزار شما چنده؟ واسه من پسوردو از همون اول قبول نمیکرد واسه همین گذاشتمش کنار. لینک دانلود یا ورژن برنامتو میدی؟ مرسی... درود دوست عزیز نرم افزار فوق به پست اول گذاشته شد پسورد هم باید حرف اولش با حرف بزرگ نوشته شده باشد A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
amirgh2012 13 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2015 فایل xml مربوط به گوشی رو از کچا بیاریم. همراه خودش نیست. لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 11 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2015 فایل xml مربوط به گوشی رو از کچا بیاریم. همراه خودش نیست. منم همین سوال رو دارم از کجا بیارم فایل رو؟ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 11 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2015 منم همین سوال رو دارم از کجا بیارم فایل رو؟ سلام باید همراه فایل باشه - اگه نبود بگید براتون آپلود کنم و قرار بدم رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 11 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2015 درود دوست عزیز فایل مخصوص xml مربور به گوشی داخل خود فلشر هستش.... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 12 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2015 سلام و درود به دوستان بخصوص اقا ارش xml y550-l01اگه محبت کنبد ممنون میشم تو پوشه من چیزی ندیدم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.