yahyayahya533 1 ارسال شده در 19 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2021 سلام دوستان میخواستم راهنماییم کنید مشکل من با باینری گوشی های سامسونگ هست مثلا این مدل باینریش چیه و گوشی روی آرمه ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری متوجه بشم باینری چی هست و چه فایلی رو باید رایت کنم تا گوشی بالا بیاد و چطوری frp رو حذف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 19 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2021 به یه نرم افزار کار ماهر مراجعه کن لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 مهر، 2021 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2021 در ۱ ساعت قبل، yahyayahya533 گفته است : سلام دوستان میخواستم راهنماییم کنید مشکل من با باینری گوشی های سامسونگ هست مثلا این مدل باینریش چیه و گوشی روی آرمه ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری متوجه بشم باینری چی هست و چه فایلی رو باید رایت کنم تا گوشی بالا بیاد و چطوری frp رو حذف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید اینجا را مطالع کن. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2021 سلام اگه گوشی روی آرم هست بررسی کنید ببینم وارد ریکاوری مد میشه یا نه؟ اگه شد که بیلد نامبر کامل میاد اگر نه توی همین دانلود مود حرف b:8 نشون میده باینری 8 هست موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.