milad_66 19 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 یه k012 آوردن هنگام آپدیت شارژ خالی کرده والان روی علامت usb گیره.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟ بَعضیام هَستَن ادعاشون بالاســــــــ مام دَسِمونو میکنیم تو جیبمون و میگیم باشه حَق باشماس مشکل از ماســــــــــ... . . . (•̪●) لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 با سلام همکار گرامی با فایل فلش مناسب دوباره فلش بزنید مشکل نرم افزار هستش و با فلش کامل حل میشه لینک ارسال
milad_66 19 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 رام رو دارم ولی نمیدونم چطور باید نصب کنم من فقط از طریق sd میتونم که اونم الان نمیشه بَعضیام هَستَن ادعاشون بالاســــــــ مام دَسِمونو میکنیم تو جیبمون و میگیم باشه حَق باشماس مشکل از ماســــــــــ... . . . (•̪●) لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 فایل فلش رو به k012_sdupdate تغییر نام بدید و کپی کنید روی رم و با گرفتن ولوم بالا و پاور به DROIBOOT بروید و گزینه sdupdate بزنید. حتما مطمئن بشید فایل فلش برای خودشه مشکل کار شما کجاست؟ با این فایل هم تست کنید.. http://www.mediafire.com/download/h0204dv344sjlsl/k012_sdupdate.zip لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 ممنون از شما دوست عزیز ولی این دوستمون گفتن که روی حالت fastboot نمیره لینک ارسال
milad_66 19 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 فایل فلش رو به k012_sdupdate تغییر نام بدید و کپی کنید روی رم و با گرفتن ولوم بالا و پاور به DROIBOOT بروید و گزینه sdupdate بزنید.حتما مطمئن بشید فایل فلش برای خودشه مشکل کار شما کجاست؟ با این فایل هم تست کنید.. k012_sdupdate مرسی از راهنمایی دوست عزیز مشکلم با این فایل حل شد فقط به جای sdupdate گزینه ی recovery بود که ادامه ی آپدیت رو انجام داد. ممنونم . بَعضیام هَستَن ادعاشون بالاســــــــ مام دَسِمونو میکنیم تو جیبمون و میگیم باشه حَق باشماس مشکل از ماســــــــــ... . . . (•̪●) لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 ممنون از اعلام نتیجه هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.