mehran72m 234 ارسال شده در 28 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2021 باسلام خدمت همکاران گرامی 3ماه پیش ویندوز سیستمم رو عوض کردم حواسم نبود لایسنس رو تو پوشه نصبATF رو کپی کنم الان خیلی درگیر این موضوعم اصلا اکتیو نمیشه کسی بلد نیستش راهنمایی کنه یا یه روش خاسی باشه اکتیو کنم ممنونم راهنمایی بفرمایید....؟؟؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 28 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2021 سلام متاسفانه در حال حاضر سرور ATF غیرفعال هست ورژن 8.90 رو میتونید بدون استفاده از سرور استفاده کنید در غیر اینصورت: اگر لاینسس رو ندارید فعلا راهی براش موجود نیست خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
amin.gsm 59 ارسال شده در 30 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۷ در 21:18، علیرضا شاهرخی گفته است : سلام متاسفانه در حال حاضر سرور ATF غیرفعال هست ورژن 8.90 رو میتونید بدون استفاده از سرور استفاده کنید در غیر اینصورت: اگر لاینسس رو ندارید فعلا راهی براش موجود نیست درود میشه از دانگل best زد همه مدلها /بشرطی ک ایینتر فیس رو atf قرار داد و... ❤️ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 30 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2021 در 5 ساعت قبل، amin.gsm گفته است : درود میشه از دانگل best زد همه مدلها /بشرطی ک ایینتر فیس رو atf قرار داد و... ❤️ اینترفیس atf نه ولی ufs های قدیمی یا jaf بله میشه مانور چندانی هم روی گوشی های dct4 نمیشه داد خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 30 شهریور، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2021 در 27 دقیقه قبل، علیرضا شاهرخی گفته است : اینترفیس atf نه ولی ufs های قدیمی یا jaf بله میشه مانور چندانی هم روی گوشی های dct4 نمیشه داد باسلام و درود مشکلم فقطatf هستش وگرنه باbest و اینتر فیس کارامو را میندازم فقط atf غیر فعال بود گفتم شاید واسه اکتیوش روشی باشه بازم بابت راهنماییتون ممنونم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.