mobilemehdi 126 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 با سلام خدمت دوستان بنده چند وقت پیش ویندوز 7 زدم سپس باکس ufs توسط پنل 2.3.6 نصب کردم از اون موقع هر وقت کل سیستم از برق میکشم صبح با خطای none authorised copy of software detected مواجه میشم که باید باز با پنل اپدیت باکس بزنم تا وصل بشه پنل هم فقط فایل DctxBB5.ini را دانلود میکنه جالب اینجاست این مشکل با خاموش روشن پیش نماید و فقط با قطع برق پیش میاد باطری بایوس هم سالمه و ویندوز هم باز عوض شده همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 با سلام خدمت دوستان بنده چند وقت پیش ویندوز 7 زدم سپس باکس ufs توسط پنل 2.3.6 نصب کردم از اون موقع هر وقت کل سیستم از برق میکشم صبح با خطای none authorised copy of software detected مواجه میشم که باید باز با پنل اپدیت باکس بزنم تا وصل بشه پنل هم فقط فایل DctxBB5.ini را دانلود میکنه جالب اینجاست این مشکل با خاموش روشن پیش نماید و فقط با قطع برق پیش میاد باطری بایوس هم سالمه و ویندوز هم باز عوض شده سلام خدمت شما بنده هم درگیر همین مشکل هستم و سه یاکس ufs دارم مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 مشکل را یافتم وقتی چندین هارد روی سیستم باشد این اتفاق میافته همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.