B A H A R 10 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 با سلام گوشی ccit z3 هستش که با جستجو با یه فایل متفرقه فلش کردم ولی الان روشن نمیشه که هیچ اصلا هیچ عکس العملی هم ندراره حتی بعد از اتصال کابل هم رو کامپیتور درایواش نمیاد گوشی حتی با کابل همکاره و اتصال پی اوتا هم رو باکس شناسایی نمیشه در این مواقع چیکار باید کرد چون فایل اصلیشو پیدا کردم میخام فلشش کنم با تشکر لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 احتمالا بریک شده شما اول با سیستم دیگه هم تست کن و اعلام نتیجه کنید لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 با سلامگوشی ccit z3 هستش که با جستجو با یه فایل متفرقه فلش کردم ولی الان روشن نمیشه که هیچ اصلا هیچ عکس العملی هم ندراره حتی بعد از اتصال کابل هم رو کامپیتور درایواش نمیاد گوشی حتی با کابل همکاره و اتصال پی اوتا هم رو باکس شناسایی نمیشه در این مواقع چیکار باید کرد چون فایل اصلیشو پیدا کردم میخام فلشش کنم با تشکر مدل تبلت و یس پی یو رو بفرمایید تا بهتر راهنمایی بشید هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 گوشی با سی پی یو spd 8810 لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 کمی سخته...ولی شما روی برد دنبال نقاط cool kcool بگرد..اگه بود اون نقاط رو با سیم به gnd وصل کن...بعد تست کن ببین فلش میشه؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.