gsm1 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 دوستان این روش با شرایطی که نوشتم رو 80درصد گوشی ها جواب میده 1- نصب بودنNet Framework 4 روی سیستم شما 2-روت بودن گوشی(اگه گوشی روت نشده از قبل میتونید ببرید رو حالت فست بوت و با vroot روت کنید ) لینک دانلود :Download remove pin&pasword GSM1 (gsm developers) zip لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 از ریکاوری باید زد ؟! لینک ارسال
gsm1 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 نه داداش برنامرو نصب کن رو سیستم با یو اس بی بزن لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 سلام برای این کار لازمه که یو اس بی دیباگ فعال باشه؟چون برنامه های زیادی با فعال بودن تیک یو اس بی دیباگ این کاررو میکنند واما اگر فعال نباشه چطور باید گوشی رو ببریم فست بوت؟(منظورم به غیر از اچ تی سی ها) ممنون لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 والا چجوری نمیدونم ولی مدت زیادی من گوشی به سیستم وصل میکردم درایور که میشناخت دانگل دیاموند رو اجرا میکردم بعد میزدم enable usb debuging اول روی گوشی temp root نصب میکرد بعد تیک usb debuging رو فعال میکرد بعد هم با هر نرم افزاری تست میکردم بدون حذف اطلاعات قفل رو بر میداشت باره روی گوشی های چینی اندروید و تبلت چینی و htc من جواب گرفتم اما ورژن جدیدش اومد منم هوس کردم آبدیت کنم که ایکاش نمیکردم چون از اون روز به بعد هر کاری میکنم اون کارو برام انجام نمیده هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 رو گوشی های سونی جواب نمیده؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 این برنامه برای انروید 4.2.2 به بالا جوابگو نیست برای تبلت های چینی راهکار خوبیه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.