alizarei72 60 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ سلام خسته نباشید ببخشید ی گوشی تنکو دکمه ای هست رمز داره cpu هم مدیاتک هست چه جوری میشه رمزشو برداشت مدل tecno t473 نقل قول لینک ارسال
mehran72m 233 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ در 8 ساعت قبل، alizarei72 گفته است : سلام خسته نباشید ببخشید ی گوشی تنکو دکمه ای هست رمز داره cpu هم مدیاتک هست چه جوری میشه رمزشو برداشت مدل tecno t473 باسلام و درود با کرک میراکل بردار نقل قول لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ نمیشه ارور میده نقل قول لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ در 18 ساعت قبل، alizarei72 گفته است : نمیشه ارور میده CM2 نقل قول لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ در 13:08، alizarei72 گفته است : سلام خسته نباشید ببخشید ی گوشی تنکو دکمه ای هست رمز داره cpu هم مدیاتک هست چه جوری میشه رمزشو برداشت مدل tecno t473 واکنش ها : axar_mobile 1 نقل قول لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ ممنونم دوستان با روش فوق حل شد نقل قول لینک ارسال
علیرضا ۵۴۶ 0 ارسال شده در 24 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی سلام ببخشید من یه گوشی دارم تکنو ی دکمه ای مدل ش هم t472 چجوری باید من اینو فرمت کنم گوشی خاموش و منم کدش یادم رفته باید چیکار کنم این شماره تماس من ممنون : ۰۹۹۳۳۵۱۹۲۵۶و ۰۹۳۵۸۹۳۳۲۸۲ ممنون میشم بگید ......؟ نقل قول لینک ارسال
jhikall 10 ارسال شده در 27 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp ! نقل قول لینک ارسال
saed-2001 11 ارسال شده در 9 بهمن اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp ! نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .