ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 با سلام در این مدل برای نصب ریکاوری باید به ورژن hboot دقت کرد >>در صورت نصب اشتباه ریکاوری شما نمیتوانید رام کاستوم نصب کنید یا گوشی رو روت کنید.<< ورژن hboot خود رو ببینید و بر اساس ورژن hboot ریکاوری زیر رو دانلود کنید و سپس روت را نصب کنید دانلود ریکاوری برای تک سیم : hboot 1.02 and below: ClockWorkMod TeamWinRecoveryProject hboot 1.03: ClockWorkMod TeamWinRecoveryProject ******************************************************* دانلود ریکاوری برای دو سیم : hboot 1.02 and below: ClockWorkMod hboot 1.03: ClockWorkMod این هم لینک فایل روت نصب از طریق ریکاوری: لینک دانلود hboot.jpg لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مهندس من اینو رایت کردم دیگه گوشی بالانمیاد روشن میکنم مستقیم میره تو ریکاوری=(( با این برنامه رایتش کردم Venom Flasher لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 درود همکار عزیز گوشی را فول وایپ کن میاد بالا لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 ممنونم مهندس از جوابتون فول وایپ زدم فایل ریکاوری که الان تو این پسته رو زدم مخصوص بوت گوشی ولی ریبوت میزنم نمیاد بالا مگه باطری دربیارم جابزنم که بازم میره تو ریکاوری فایل کاستومشو دارید بهم بدید یه بار فلشش بزنم مهندس؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 ممنونم مهندس از جوابتون فول وایپ زدم فایل ریکاوری که الان تو این پسته رو زدم مخصوص بوت گوشی ولی ریبوت میزنم نمیاد بالا مگه باطری دربیارم جابزنم که بازم میره تو ریکاوری فایل کاستومشو دارید بهم بدید یه بار فلشش بزنم مهندس؟ درود بر شما.... یه ریکاوری استوک بزنید اوکی میشه ...این ریکاوری که شما استفاده کردید مال خودش نبوده ... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 عزیز توقسمت موند استروج اگه اشتباه نگمش موند سیستمو زدمو ریبوت کردم بعد از 1 دقیقه ریستارت شد بازم اومد تو ریکاوری شما نظرت چیه استاد؟ لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 درود بر شما....یه ریکاوری استوک بزنید اوکی میشه ...این ریکاوری که شما استفاده کردید مال خودش نبوده ... موفق باشید و ماندگار سلام مهندس ایلیای عزیز میشه برام آپ کنید بذارید؟ دیزایر500تک سیم بوت هم 1.3 لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 همکارای عزیز درستش کردم با برنامه Venom Flasher یه بار فایل بوت رایت کردم روش بعد فایل ریکاوری زدم و بعد از ریکاوری فایل مخصوص دان و رایتو فلش زدم اومد بالا سوپر یوزرم از ریکاوری رایت کردم روت هم شد ممنون بابت همکاری وجواب دادنتون یا علی لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 15 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 درود میشه مشخصه فایل و که جواب گرفتید را در این پست قرار دهید. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 15 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 ورژن های در پست اول زده شده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.