mohamad6044 1 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 گوشی آب خورده س. سرویس انجام دادم. تاچ عوض کردم. مقاوت های کناری کانکتور تاچ هم تعویض کردم باز تاچ کار نمکینه ممنون میشم کسی راهنمایی بکنه لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 درود مسیر زیر رو چک کنید مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
mohamad6044 1 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 این مسیر کامل چک کردم. مقاومت هارو هم عوض کردم. ولی باز کار نکرد لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 اگه فقط مشکل آبخوردگی داشته و نرم افزاری روش تغییری ایجاد نشده ، چک کردن موارد زیر خوده تاچ "کمی تاچ رو از فرم جداگانه نگه دارید و تست کنید " ،سوکت تاچ ، مسیر و نهایتا ادامه ی مسیر بعد از قطعات اشاره شده در تصویر اولین پاسخ مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
mohamad6044 1 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2020 موارد بالا ببرسی شد باز نتیجه نگرفتم. فقط مسیر بعد از قطعات مشخص شده در تصویر را ندرم. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.