axar_mobile 459 ارسال شده در 31 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، 2020 در هم اکنون، rahi_sr گفته است : این مشکل رو قبلا داشتم، بوت ریکاوری سیستم زدم اومد بالا، اما دوباره بری ریکاوری همینجوری میشه با فایل drk هم میاد بالا ولی متاسفانه آنتن میپرونه یا روی حالت ریکاوری نمیره مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
behnam432436 4 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2020 سپاس عزیزان متاسفانه این گوشی هر کاری کردم مشکلاتش حل نشد گوشی را دادم به مشتری لینک ارسال
محمدرضا۱۱۱۱ 0 ارسال شده در 25 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2021 سلام منم دچار همین داستان شدم تمام کارهایی که شما کردین رو کردم و درس نشد گوشیه خودم هست باید چیکارش کنم؟ لینک ارسال
yousef_mosavi 30 ارسال شده در 26 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2021 در ۱۳۹۸/۱۱/۱۱ در 08:26، behnam432436 گفته است: سلام عزیزان این گوشی هیچ مشکلی نداشت و به خواست مشتری اقدام به فلش کردم گوشی کاملا صحیح فلش شده ولی موقع بالا اومدن رو پیغام no command گیر میکنه و یکسره ریستارت میشه کلیدها هم سالمه با کامبینیشن هم امتحان کردم ولی حل نشده با درود این مشکل اکثر از روت نبودن گوشی هست یک ریکاوری کاستم روی گوشی نصب کنید ببنید به ریکاوری میره یا نه اگه به ریکاوری رفت گوشی رو از ریکاوری کاستم وایپ کنید اگه سیستم گوشی توی ریکاوری امد بالا بگید که بهتون بگم به چه طورت گوشی رو روت کنید که بیاد بالا اگه بالا نیومد مشکل گوشی میتونه از هارد باشه که باید تعویض بشه لینک ارسال
amin.gsm 59 ارسال شده در 26 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2021 در ۱۳۹۸/۱۱/۱۱ در 10:52، behnam432436 گفته است: یه لحظه فقط این نوشته های خطا اومد بعد مجدد ریستارت شد درود سیستم مونت نمیشه... ی twrp نصب کن ... بعد ببین توی ریکاوری سیستم مونت میشه... ببین سیستم حجم نشون میده یا نه... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.