milad_66 19 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 کسی فایل me-710 داره؟ با volcano میشه pattern رو برداشت بدون debug?? بَعضیام هَستَن ادعاشون بالاســــــــ مام دَسِمونو میکنیم تو جیبمون و میگیم باشه حَق باشماس مشکل از ماســــــــــ... . . . (•̪●) لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 این مدل تبلت ها مشخصات خاصی رو برد داره فقط نگاه کنید البته توجه کنید شاید از لیبلهای مارشال هم استفاده کردن روی مشخصات برد زده باشن لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 درود... من فایل فلش فارسی شودارم سعی میکنم امشب براتون آپ کنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 درود... فایل فلش فارسی مارشال ME-710خدمت دوستان: Download 710 FARSI rar GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.