newsoft 12 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 سلام یه گوشی 6303ci اومده برا فارسی کنم هرکاری میکنم فلش نمیشه با دانگل بست هم اقدام به فلش کردم که یک عملکردی رو اول نشون میده بعد هم هنگ میکنه کابل پشتی ندارم لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 لاگ عملکرد یا اسکرین شات بذارید. باتری پر باشه. کابل رو چک کنین... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 گوشی بالا میاد؟ درایورهای سیستم برای یو اس بی رو نصب کردین؟ لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 لاگ عملکرد یا اسکرین شات بذارید. باتری پر باشه. کابل رو چک کنین... حتما لاگ میگزارم با منبع تست کردم نشد لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 گوشی بالا میاد؟ درایورهای سیستم برای یو اس بی رو نصب کردین؟ بله اخرین ورژن نوکیا کابل رو لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 با سلام همکاران گرامی لطفا دقت نمایید.... کاربران عادی برای دریافت کمک و اطلاعات لازم حداقل باید عضو ویژه باشن کار آنچنان مشکلی برای اعضای ویژه شدن ندارید دوست عزیز. http://forum.gsm-developers.ir/thread144.html لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.