Hamidrezaatai 10 ارسال شده در 14 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2020 سلام یه تبلت لنووا مدل tab2 a7 دارم به شارژروصل میکنم اتصالی میکنه خاموش روشن میشه دستتون دردنکنه راهنماییم کنید لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 14 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2020 درود موضوع تاپیک رو دقت کنید که چی میذارین (از درج شماره تماس ، جیمیل یا هر اطلاعات تماسی خودداری کنید ) پست ویرایش شد لطفا در ایجاد تاپیک دقت بکنید تا اخطار نگیرید مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 14 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2020 در 35 دقیقه قبل، Hamidrezaatai گفته است : سلام یه تبلت لنووا مدل tab2 a7 دارم به شارژروصل میکنم اتصالی میکنه خاموش روشن میشه دستتون دردنکنه راهنماییم کنید ابتدا سوکت شارژر رو از مدار خارج کنید و ببینید پایه ها به هم اتصالی نداشته باشن "به وصیله ی مولتی متر و رنج بازر"، اگر پایه ها اوکی بودن یک سوکت جدید جایگذاری کنید در صورت حل نشدن مشکل ، اعلام کنید تا مسیر شوکت شارژ رو خدمتتون ارائه بدیم مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.