amirsdn 122 ارسال شده در 6 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2020 دوستان یه گوشی چینی اوردن برام که بعد از فرمت رو آرم گیر کرده هر چقد هم سعی کردم فریمورشو تو نت پیدا نکردم که فلش کنم به نظرتون غیر از فلش چیکار باید کنم که گوشی بالا بیاد مدل گوشی osku g3 لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 6 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2020 در 1 ساعت قبل، amirsdn گفته است : دوستان یه گوشی چینی اوردن برام که بعد از فرمت رو آرم گیر کرده هر چقد هم سعی کردم فریمورشو تو نت پیدا نکردم که فلش کنم به نظرتون غیر از فلش چیکار باید کنم که گوشی بالا بیاد مدل گوشی osku g3 باسلام ودرود فقط با رایت فایل بالا میاد...موفق باشی لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 6 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2020 گوشیهای چینی قبل از هر عملیاتی باید از فریمور گوشی بکاب بگیر تا موقع بروز مشکل استفاده کنی لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 6 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2020 در هم اکنون، mobilejavan گفته است : گوشیهای چینی قبل از هر عملیاتی باید از فریمور گوشی بکاب بگیر تا موقع بروز مشکل استفاده کنی همینکارو میکنم ولی اینو من فرمت نزدم فرمت کرده بودن سوال کردم گفتم شاید دوستان یه راه حلی داشته باشن لینک ارسال
vahid36 35 ارسال شده در 6 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2020 با کرک میراکل یا ولکانو یا سی اس تولز یه بکاپ bin بگیر بعد دوباره بکاپ رو روش رایت کن بعد موقع بالا اومدن بذار یه چند ساعت تو همون حالت بمونه اینا بدقلقن ولی راه دارن بعضی وقتا خودشون بالا میان نشد یع اینفو بگیر بعد مطابق ورژن برد دنبال فایل بگرد براش لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 6 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2020 دوستان توی اینفو گوشی زده ALPS.L1.MP6.V2.19_HCT6580.WEG.A.L_P55 حالا یه فایل پیدا کردم اینجوریه ولی osku نیست و j4 چینیه به نظرتونم بزنم یا نزنم ؟ MT6580__alps__J7_Duo__J7_Duo__5.1__ALPS.L1.MP6.V2.19_HCT6580.WEG.A.L_P55 Samsung J4 Plus Clone لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 6 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2020 درود ببینید روی برد چه مشخصه ای زده ؟؟؟ مثل تبلت ها با همون مشخصه یه سرچ بزنید و ببینید فایل پیدا میشه یا نه درضمن ، با فرمت یا همون وایپ ، فک نکنم مشکلی پیش بیاد البته اینم بگم که بردهای فیک ، بعضیاشون بعد از وایپ یکمی طول میکشه تا بیان بالا مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 8 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۱۶ در 19:24، axar_mobile گفته است : درود ببینید روی برد چه مشخصه ای زده ؟؟؟ مثل تبلت ها با همون مشخصه یه سرچ بزنید و ببینید فایل پیدا میشه یا نه درضمن ، با فرمت یا همون وایپ ، فک نکنم مشکلی پیش بیاد البته اینم بگم که بردهای فیک ، بعضیاشون بعد از وایپ یکمی طول میکشه تا بیان بالا هر چقد تو نت سرچ کردم پیدا نکردم V130F_MB_V1.1_20180125 یه ساعت هم روشن بود هیچی به هیچی لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 8 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2020 از درب پشتی و مشخصه ی برد لطفا تصویر بذارید مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 8 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2020 در 1 دقیقه قبل، axar_mobile گفته است : از درب پشتی و مشخصه ی برد لطفا تصویر بذارید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.