t20mobile 71 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 سلام N960F مشتری اورده موقعی که روشن میشه CUSTOM BINARY BLOCKED BY FRP LOCK OEM روشنه FRP روشنه 'فلش کامل کردم ولی بازم بهمین صورته اگر کامبینیشن بزنم فکر می کنید حل بشه اندروید گوشی 9 هست. لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 در 9 دقیقه قبل، t20mobile گفته است : سلام N960F مشتری اورده موقعی که روشن میشه CUSTOM BINARY BLOCKED BY FRP LOCK OEM روشنه FRP روشنه 'فلش کامل کردم ولی بازم بهمین صورته اگV کامبینیشن بزنم فکر می کنید حل بشه اندروید 8 اگه روش کامبی بزن وبعد فلش .از این پست استفاده کن. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۱ در 14:59، mehran72m گفته است : لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 در 1 ساعت قبل، t20mobile گفته است : سلام N960F مشتری اورده موقعی که روشن میشه CUSTOM BINARY BLOCKED BY FRP LOCK OEM روشنه FRP روشنه 'فلش کامل کردم ولی بازم بهمین صورته اگر کامبینیشن بزنم فکر می کنید حل بشه اندروید گوشی 9 هست. بوت سیستم ریکاوری رایت کن اعلام نتیجه کن بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 در 3 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : بوت سیستم ریکاوری رایت کن اعلام نتیجه کن بوت سیستم ریکاوریفایل کامبینیشن رو بزنم؟ لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 سلام بوت ریکاوری سیستم کامبی زدم بازم همنجوری یود sboot رو فقط رایت کردم صفحه نوت 9 امد ولی بالا filed boot میزد دوباره فقط sboot رام اصلی زدم ولی بازم برگشت لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 در 8 دقیقه قبل، t20mobile گفته است : سلام بوت ریکاوری سیستم کامبی زدم بازم همنجوری یود sboot رو فقط رایت کردم صفحه نوت 9 امد ولی بالا filed boot میزد دوباره فقط sboot رام اصلی زدم ولی بازم برگشت کامبینیشن بزن، اگه درست نشه مشکل از هارد هست، یه بار مشتری همچین موردی رو آورد، گفت بردم نمایندگی سامسونگ گفتن مشکل از هارد هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.