mehran72m 234 ارسال شده در 29 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2019 باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده یه سریال رو گوشی هستش و imei cert:pass هستش با z3x یبار هم آنلاک کردم ولی بازم تماس اضطراری هستش این مدل هم تو z3x که سریال دلخواه نداره که رایت کنی از همکاران گرامی کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم؟؟ لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 29 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2019 در 4 ساعت قبل، mehran72m گفته است : باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده یه سریال رو گوشی هستش و imei cert:pass هستش با z3x یبار هم آنلاک کردم ولی بازم تماس اضطراری هستش این مدل هم تو z3x که سریال دلخواه نداره که رایت کنی از همکاران گرامی کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم؟؟ با سلام ودرود سریال اصلی خود گوشی رو رایت کردم ولی imei cert:fail میباشد بازم هم تماس اضطراریه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم؟؟ لینک ارسال
dehdar1999 60 ارسال شده در 29 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2019 در 4 ساعت قبل، mehran72m گفته است : با سلام ودرود سریال اصلی خود گوشی رو رایت کردم ولی imei cert:fail میباشد بازم هم تماس اضطراریه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم؟؟ درود داداش شما اول یه cert سالم رایت کن روش و بعدش چنج سریال کن به سریال خودش و پچ کن? البته بهتره قبل از انجام این کار از خودش یه بکاپ سرت بگیری دنیــــــا... دو روزه نه بیشتر! لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 30 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2019 در 9 ساعت قبل، dehdar1999 گفته است : درود داداش شما اول یه cert سالم رایت کن روش و بعدش چنج سریال کن به سریال خودش و پچ کن? البته بهتره قبل از انجام این کار از خودش یه بکاپ سرت بگیری باسلام ودرود مشتری هزینه نمیکرد دادم مشتری بردش لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.