mahmooooo 19 ارسال شده در 27 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2019 سلام.دوستان این پیغام میتونه از سی پی یو باشه.تبلت a3300 وصل میکنم و تو دیوایس unknowe device میزنه و یک پیغام usb device not recogniz پایین سیستمم میاره.....میسه مسیر یو اس بی رو تا سی پیو بهم بدید لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 27 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2019 در 53 دقیقه قبل، mahmooooo گفته است : سلام.دوستان این پیغام میتونه از سی پی یو باشه.تبلت a3300 وصل میکنم و تو دیوایس unknowe device میزنه و یک پیغام usb device not recogniz پایین سیستمم میاره.....میسه مسیر یو اس بی رو تا سی پیو بهم بدید سلام این ارور میتونه از سوکت شارژ گوشی باشه که خرابه یا میتونه از کابل باشه و سیستمم میتونه این مشکل رو داشته باشه..که معمولا بعضی وقتا ها پورت جلو کیس خراب میشه بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
khaneh.mobiles 9 ارسال شده در 27 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2019 در 3 ساعت قبل، mahmooooo گفته است : سلام.دوستان این پیغام میتونه از سی پی یو باشه.تبلت a3300 وصل میکنم و تو دیوایس unknowe device میزنه و یک پیغام usb device not recogniz پایین سیستمم میاره.....میسه مسیر یو اس بی رو تا سی پیو بهم بدید معمولا سوکته درایورا سیستمت چک کن با یه سیستم دیگه هم چک کن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.