iraj 104 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2019 در هم اکنون، faramarzi گفته است : همون گزینه ای که دورش قرمز دانلود کن و فلش کن . اجازه رایت میده ؟بعد از کامبین راهکار چیه ؟؟؟ یعنی کامبین رو که رایت کردم چیکار کنم بعدش؟؟؟ irgsm لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2019 در 1 دقیقه قبل، iraj گفته است : اجازه رایت میده ؟بعد از کامبین راهکار چیه ؟؟؟ یعنی کامبین رو که رایت کردم چیکار کنم بعدش؟؟؟ بعد رایت یواس بی دیباگ فعال کن و oem فعال کن بعد اندروید 9 چهار فایل دانلود کن مطابق با باینری u3 بعد مثل عکس زیر فلش بزن ....... تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2019 در هم اکنون، faramarzi گفته است : بعد رایت یواس بی دیباگ فعال کن و oem فعال کن بعد اندروید 9 چهار فایل دانلود کن مطابق با باینری u3 بعد مثل عکس زیر فلش بزن ....... عکس نزاشتید irgsm لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2019 در هم اکنون، iraj گفته است : عکس نزاشتید نقطه زدم برات الگوریتم بزارم اشتباه نکنی . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2019 در هم اکنون، faramarzi گفته است : نقطه زدم برات الگوریتم بزارم اشتباه نکنی . متوجه نمیشم irgsm لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2019 منظورم این بود تایم بدی اسکرین شات بندازم . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 31 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2019 اگه یه موقع فلش زدی باز جمیل خواست دوباره کامبی بزن و بعد تو کامبینیشن قسمت امنیت الگو بزار بعد دوباره همون فلش را بزن بعد با الگوی که تعریف کردی جمیل را دور بزن . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 در 16 ساعت قبل، faramarzi گفته است : بعد رایت یواس بی دیباگ فعال کن و oem فعال کن بعد اندروید 9 چهار فایل دانلود کن مطابق با باینری u3 بعد مثل عکس زیر فلش بزن ....... اجازه رایت فایل کامبین نمیده irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 1 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2020 با سیم پین دار شد بلاخره ممنونم irgsm لینک ارسال
[email protected] 0 ارسال شده در 2 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2020 سلام آموزش خاموش کردن frpروی گوشی ای که رمز داره و اطلاعاتش مهمه رو هم میذارین؟ G610fبا اندروید7.0 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.