mahmooooo 19 ارسال شده در 17 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2019 سلام.پنل اعلان گوشی نیست چطور اضافه کنم..بیلد ۱۳۵ و ۱۴۶ زدم نشده...ی روشی هست که باید گوشی روت بشه که من نتونستم گوشیرو روت کنم با ای روت که بخوام باقی مسیر رو بدم..ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 17 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2019 در 2 ساعت قبل، mahmooooo گفته است : سلام.پنل اعلان گوشی نیست چطور اضافه کنم..بیلد ۱۳۵ و ۱۴۶ زدم نشده...ی روشی هست که باید گوشی روت بشه که من نتونستم گوشیرو روت کنم با ای روت که بخوام باقی مسیر رو بدم..ممنون میشم راهنمایی کنید برنامه Notification نصب کن راحت بی دردسر لینک ارسال
OXEYGEN 58 ارسال شده در 17 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2019 درود بیلد 330 نصب کن اکی میشه.تست شدست توسط خودم https://t.me/joinchat/yGW8B4fX0LdjZGY0 لینک ارسال
mahmooooo 19 ارسال شده در 17 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2019 در 50 دقیقه قبل، OXEYGEN گفته است : درود بیلد 330 نصب کن اکی میشه.تست شدست توسط خودم ممنون.بیلد ۳۳۰ مگه فارسی داره؟؟...با نرم power togglse بهش اضافه کردم ..دادم رفت . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.