mahmooooo 19 ارسال شده در 11 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2019 سلام...یدونه j200h هارد تعویض کردم بعد فول دامپ زدم سریال و همه چی..میخواستم با ابزاری که دراختیار داستم مثل bst سریالشو تغییر بدم.خلاصه بعد از کش و قوس فراوان فکر کنم efs رو خراب کردم طبق عکس موقع ریکاوری ارور میده....حالا گوشی فقط ریست میشه رو ارم... efs که بک آپ گرفتم ازش رایت نمیشه طبق عکس... لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 11 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2019 در هم اکنون، mahmooooo گفته است : سلام...یدونه j200h هارد تعویض کردم بعد فول دامپ زدم سریال و همه چی..میخواستم با ابزاری که دراختیار داستم مثل bst سریالشو تغییر بدم.خلاصه بعد از کش و قوس فراوان فکر کنم efs رو خراب کردم طبق عکس موقع ریکاوری ارور میده....حالا گوشی فقط ریست میشه رو ارم... efs که بک آپ گرفتم ازش رایت نمیشه طبق عکس... درود twrp میتونی روش رایت کنی؟؟ لینک ارسال
mahmooooo 19 ارسال شده در 11 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2019 در 1 ساعت قبل، Cortana گفته است : درود twrp میتونی روش رایت کنی؟؟ بله رایت میشه لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 12 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2019 در 11 ساعت قبل، mahmooooo گفته است : بله رایت میشه برو twrp و کلا وایپهاروانجام بده بعد با z3x اقدام به فلش کن ج نداد سیستم خالی رایت کن لینک ارسال
mahmooooo 19 ارسال شده در 12 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2019 در ۱ ساعت قبل، Cortana گفته است : برو twrp و کلا وایپهاروانجام بده بعد با z3x اقدام به فلش کن ج نداد سیستم خالی رایت کن باکس من سریهای j رو نداره حتما باید proروش اکتیو کنم؟؟؟ کل وایپارو انجام دادم..الان رو ارم وایستاده . لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 12 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2019 بوسیله twrp پوشه efs رو کلا پاک کن ببین گوشی بالا میاد لینک ارسال
mahmooooo 19 ارسال شده در 12 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2019 در 3 ساعت قبل، t20mobile گفته است : بوسیله twrp پوشه efs رو کلا پاک کن ببین گوشی بالا میاد اصلا پوششو پیدا نکردم لینک ارسال
mahmooooo 19 ارسال شده در 15 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۸/۹/۲۱ در 12:27، t20mobile گفته است : بوسیله twrp پوشه efs رو کلا پاک کن ببین گوشی بالا میاد فایل سیستم نصب نمیسه چرا...من میخوام کامبینیشن بزنم رو سیستم وایستاده و نمیره لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 15 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2019 درود شما بخش سکوریتی گوشی رو خراب کردین و اقدام برای رایت فریمور رسمی فقط وقت تلف کردن هستش اولین کاری که باید انجام بدید اینه اقدام به روت کردن گوشی کنید با CF ROOT اقدام به روت کنید اگر جواب نداد اعلام نتیجه کنید تا فایل براتون بفرستم لینک ارسال
mahmooooo 19 ارسال شده در 16 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۸/۹/۲۴ در 12:28، reza.seven گفته است : درود شما بخش سکوریتی گوشی رو خراب کردین و اقدام برای رایت فریمور رسمی فقط وقت تلف کردن هستش اولین کاری که باید انجام بدید اینه اقدام به روت کردن گوشی کنید با CF ROOT اقدام به روت کنید اگر جواب نداد اعلام نتیجه کنید تا فایل براتون بفرستم روت کردم گوشی رو بعد روت باید چه کاری انجام بدم؟؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.