AliRezaDellavar 0 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 سلام خسته نباشید. مشتری یه گوشی سامسونگ J500H آورد که رو آرم ریستارت میکرد. گوشی رو با رام J500HXXU2BQI1 فلش کردم بعد فلش دیگه روشن نمیشه. با فایل Pit هم تست کردم. با منبع هم تست کردم تا 9صدم میره ولی روشن نمیشه. قبل فلش هم به ریکاوری مود بردمش و خواستم ریست فکتوری بزنم با این ارور مواجه شدم. مشکل از هارده؟ لینک ارسال
axar_mobile 459 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 درود تست کنید ببینید روی دانلودینگ مود میره یا نه ! اگر رفت یک فایل دیگه رایت کنید روش و اگرم نرفت در صورت امکان یک بار اقدام به ترمیم بوت بکنید ، اگه جواب نداد مشکل صد در صد از هارد هستش مگر میشود ، زندگیه مرا به هم ریخته آفریده باشد ؟! خدای دانه های انار لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 در 3 دقیقه قبل، AliRezaDellavar گفته است : سلام خسته نباشید. مشتری یه گوشی سامسونگ J500H آورد که رو آرم ریستارت میکرد. گوشی رو با رام J500HXXU2BQI1 فلش کردم بعد فلش دیگه روشن نمیشه. با فایل Pit هم تست کردم. با منبع هم تست کردم تا 9صدم میره ولی روشن نمیشه. قبل فلش هم به ریکاوری مود بردمش و خواستم ریست فکتوری بزنم با این ارور مواجه شدم. مشکل از هارده؟ متاسفانه بوت گوشی پریده باید ترمیم بوت بشه. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
OXEYGEN 58 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 درود هارد گوشی مشکل داره با ترمیم بوت هم حل شدنی نیست.ترمیم بوت فقط به حالت قبل برمیگردونه. https://t.me/joinchat/yGW8B4fX0LdjZGY0 لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 بهترین گزینه برای این مدل تعویض برد میباشد بنده رو این مدل خیلی ریسک کردم اما جواب نگرفتم موفق باشین. لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 در هم اکنون، AliRezaDellavar گفته است : سلام خسته نباشید. مشتری یه گوشی سامسونگ J500H آورد که رو آرم ریستارت میکرد. گوشی رو با رام J500HXXU2BQI1 فلش کردم بعد فلش دیگه روشن نمیشه. با فایل Pit هم تست کردم. با منبع هم تست کردم تا 9صدم میره ولی روشن نمیشه. قبل فلش هم به ریکاوری مود بردمش و خواستم ریست فکتوری بزنم با این ارور مواجه شدم. مشکل از هارده؟ با سلام بهترین حالت برای این مدل تعویض برد هست..بدون درد سر بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 با تعویض هارد درست میشه. همکار من 200 میگیره راه میندازه. مدلهای: j110 j100 j200 j500 g532 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.