apadana22 21 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 درود دوستان عزیز 7 plus مشتری اورد ضربه خورده و گوشه ال سی دی ی طرف اومده بود بالا ک قرار شد براش باز کنم جا بزارم ک بعد اینکه باز کردم و بستم بعد پاور رو ارم هنگ میکنه و وبال گردن شد. مشتری هم حتما میگه روشن دادم روشن تحویلم بده در صورتی ک من تعمییری روش نکردم فقط بازش کردم ( اینم از شغل مزخرف ما) الان که رو ارم هستش هر دو سه دقیقه خودش خاموش روشن میشه و وقتی کابل بهش وصل میکنم صدای شارژ هر چند ثانیه تکرار میشه صدایی که گوشی روشن هستش شارژر وصل میشه همون صدا میاد دوستان اگه راهنمایی کنید ک ممنون میشم لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 9 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2019 سلام گوشی رو فقط اپدیت کن ببین بالا میاد ولی امکان خاموشی داره ولی اگه بخواد بیاذ بالا حتما اوکه میشه لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 10 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2019 مشکلش را خودم برطرف کردم . ? لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 11 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۸/۹/۱۹ در 17:47، apadana22 گفته است : مشکلش را خودم برطرف کردم . ? مشکل از چی بود؟ لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 11 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۸/۹/۱۸ در 09:08، apadana22 گفته است : درود دوستان عزیز 7 plus مشتری اورد ضربه خورده و گوشه ال سی دی ی طرف اومده بود بالا ک قرار شد براش باز کنم جا بزارم ک بعد اینکه باز کردم و بستم بعد پاور رو ارم هنگ میکنه و وبال گردن شد. مشتری هم حتما میگه روشن دادم روشن تحویلم بده در صورتی ک من تعمییری روش نکردم فقط بازش کردم ( اینم از شغل مزخرف ما) الان که رو ارم هستش هر دو سه دقیقه خودش خاموش روشن میشه و وقتی کابل بهش وصل میکنم صدای شارژ هر چند ثانیه تکرار میشه صدایی که گوشی روشن هستش شارژر وصل میشه همون صدا میاد دوستان اگه راهنمایی کنید ک ممنون میشم گوشی ضرب خورده و شکسته و داغون رو تحت هر شرایطی احتمال خاموشی بهش بده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.