iraj 104 ارسال شده در 7 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2019 دوستان سلام گوشی نوکیا107 مشکل رفتن سیم کارت بعد از جواب دادن داره ...وقتی زنگ میزنی موقع جواب دادن کلا سیم کارت میره و تماس قطع میشه یا وقتی جواب میدی انتن یه20ثانیه هست ولی اصلا صدا رفت و برگشت نداری...فلش کردم نشده...برد رو سرویس هم کردم ..... irgsm لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 7 اسفند، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2019 در 3 ساعت قبل، iraj گفته است : دوستان سلام گوشی نوکیا107 مشکل رفتن سیم کارت بعد از جواب دادن داره ...وقتی زنگ میزنی موقع جواب دادن کلا سیم کارت میره و تماس قطع میشه یا وقتی جواب میدی انتن یه20ثانیه هست ولی اصلا صدا رفت و برگشت نداری...فلش کردم نشده...برد رو سرویس هم کردم ..... این سلوشن رو تست کنید برای insrt sim هست اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
tamirat_solmaz 13 ارسال شده در 7 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2019 آی سی pf رو چک کنید ، مشکل از این آی سی هستش ، مسیر سیم کارت درسته که سیم کارتتون رو میشناسه و حین تماس قطع میشه لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 7 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2019 از پی اف هست یه هیت دادم چند دقیقه درست شد ولی باز مشکل پا برجاست...تشکر... irgsm لینک ارسال
tamirat_solmaz 13 ارسال شده در 7 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2019 آی سی رو تعویض کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.