سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2019 سلام به دوستان گل یه الجی مگنا اومده هارد زدم الان میخام سریال بزنم مشکل دارم با باکس LG H502F باکس گفته بدونه باطری گوشی رو وصل کنم ولی ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 5 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2019 مموری و سیم کارت رو گوشی نباشه و درایور ها رو از اول نصب کن حل میشه. اگه جواب نداد با یه سیستم دیگه انجام بده به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2019 نمی دونم نصب هست یا نه چون باکس رو تازه خریدم توی سرور سایتش درایور بود نصب کردم بازم واسه مهم کاری لینک درایور مدیاتک رو برام میفرستید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 5 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2019 در هم اکنون، سجادبیانی گفته است : نمی دونم نصب هست یا نه چون باکس رو تازه خریدم توی سرور سایتش درایور بود نصب کردم بازم واسه مهم کاری لینک درایور مدیاتک رو برام میفرستید درود این گوشی بد قلق برای رایت سریال خیلی حساس از درایور سعی کن روی سیستمی که زیاد درایور نصب نکردی تست کن براحتی جواب میده ترجیحا ویندوز 7 32 بیت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.