dr.karimian 30 ارسال شده در 2 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2019 با سلام. من دوتا گوشی g611f و a730f سامسونگ دارم ک هردوشون مشکلشون یکسانه. مشکلشون اینه ک وقتی فلش میخوره خود ب خود میره تو حالت ریکاوری و اونجا میزنه که efs گوشی مشکل داره. این مشکلو تونستم با eft حل کنم.ولی الان وقتی روشن میشن توی تنظیمات و درباره دستگاه بیس باند گوشی رو unknown نشون میده. با فایل های مختلف تست کردم. اندروید های متفاوت زدم. اول کامبینیشن زدم بعد فایل زدم رو گوشی. اگه راهی به ذهنتون میخوره یا قبلا تست کردید جواب گرفتید منو راهنمایی کنید. ممنون لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2019 درود 112 رو میگیری تماس برقرار میشه؟؟ لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 2 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2019 در 4 ساعت قبل، Cortana گفته است : درود 112 رو میگیری تماس برقرار میشه؟؟ وقتی 112 رو میگیرم و میزنم تماس هیچ اتفاقی نمیفته لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2019 در هم اکنون، dr.karimian گفته است : وقتی 112 رو میگیرم و میزنم تماس هیچ اتفاقی نمیفته احتمال سخت افزار بودن خیلی بالا وقتی برقرار نمیشه تماس لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.