behnam1991 199 ارسال شده در 20 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2019 سلام اساتید بزرگوار یکی کمک کنه یه a50 دارم پترن گذاشتم براش الان یادم رفته اطلاعاتشم خیلی مهمه راهی هست پترن رو پاک کنم اطلاعاتم پاک نشه ؟ پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 21 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2019 در 8 ساعت قبل، behnam1991 گفته است : سلام اساتید بزرگوار یکی کمک کنه یه a50 دارم پترن گذاشتم براش الان یادم رفته اطلاعاتشم خیلی مهمه راهی هست پترن رو پاک کنم اطلاعاتم پاک نشه ؟ سلام تا اونجایی که من خبر دارم این سری فعلا نمیشه چنین عملیاتی روش انجام داد حتی کامبی هم نمیخورن لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 21 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2019 در 4 ساعت قبل، reza.seven گفته است : سلام تا اونجایی که من خبر دارم این سری فعلا نمیشه چنین عملیاتی روش انجام داد حتی کامبی هم نمیخورن متاسفانه مجبور به فرمت گوشی شدم الان بهدلیل نبود اینترنت روی حالت جیمیل گیر کرده frp لازم دارم ممنون میشم بدین بهم باید frp بزنم روی گوشی بی زحمت بذارین برام frp a50 رو پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 21 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2019 در 5 ساعت قبل، behrad2226 گفته است : سلام مشخصه از فایل بدین اندورید اف ار پی روشن هست یا نه متاسفانه مجبور به فرمت گوشی شدم الان بهدلیل نبود اینترنت روی حالت جیمیل گیر کرده frp لازم دارم ممنون میشم بدین بهم باید frp بزنم روی گوشی بی زحمت بذارین برام frp a50 رو پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 21 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2019 در 28 دقیقه قبل، behnam1991 گفته است : متاسفانه مجبور به فرمت گوشی شدم الان بهدلیل نبود اینترنت روی حالت جیمیل گیر کرده frp لازم دارم ممنون میشم بدین بهم باید frp بزنم روی گوشی بی زحمت بذارین برام frp a50 رو تنها راهش اینه از طریق سیم کارت پین دار اقدام کنید فعلا باید صبر کنی چون کم کم داره اینترنت به حالت قبل برمیگرده لینک ارسال
rezabarani 27 ارسال شده در 21 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2019 سلام بله منتظر بمونین فقط از طریق سیم کارت پین دار میشه کاری کرد 2 آذر وصل میشه یاعلی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.